Pluut EB18

Rechts staan Links…..  Ik heb een nieuwe link toegevoegd aan het lijstje links dat hier aan de rechterkant staat. Het gaat op de Pluut EB18, in Elburg liggen twee schepen met het visserijnummer EB18. Nu weet iedereen inmiddels wel dat ik vaak de botter EB18 fotografeer, maar ook van de Pluut EB18 heb ik nog wel een mooi plaatje in het archief! Voor wie meer wil weten over deze pluut, neem eens een kijkje op hun site, www.pluuteb18.nl

Pluut EB18

Tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>