De botter EB18 vanuit de lucht

Een paar weken geleden, op een hele mooie nazomeravond heb ik Manué zo gek gekregen om naar Elburg te komen met zijn drone. Ik vind beelden vanuit de lucht zo mooi, zo sprookjesachtig dat het mij geweldig leek om ook eens de botter EB18 zeilend in beeld te brengen. De EB18 zag dat wel zitten, en zo was de afspraak snel gemaakt. Toevallig was het weer geweldig, ondanks dat het al oktober was voelde het zomers. De jongens en dame aan boord hebben alle zeilen gehesen, zijn rustig achterover gaan leunen, want er was echt geen wind, en hebben genoten van de rust op het water. Oke, niet helemaal rustig, er vloog een grote bromvlieg met een camera om ze heen en ze moesten ook een keertje overstag…, maar afgezien daarvan was het echt een zeldzaam mooie avond in oktober. We hebben een half uur aan beelden terug gebracht tot een filmpje van 4 minuten. Ik hoop dat jullie er ook van kunnen genieten, ik heb hem tijdens het monteren een keer of 30 gezien…. en toch kan ik me blijven verbazen over de schoonheid van Nederland (en de EB18) uit de lucht.

Veel plezier met de film!

Bookmark the permalink.

One Response to De botter EB18 vanuit de lucht

  1. henk de boer says:

    hallo Femke, wat een mooi uitgevoerd idee, tenminste zover ik het filmpje heb kunnen bekijken, helaas kreeg ik na enige beelden steeds een foutmelding, en een zwart scherm met de mededeling het later nog eens te proberen, maar helaas tot op heden is het niet gelukt om de film helemaal te zien, maar ik hou vol!

    succes verder en tot horens-ziens, en vooral doorgaan met alles.
    met vriendelijke groet, henk de boer .

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>