Visserijdagen,Strontrace, Beurtveer Workum 2015

Van 16 tot en met 24 oktober 2015 waren in Workum de Visserijdagen, Strontrace en Beurtveer in de haven. En dat is elk jaar weer een prachtig gezicht! Dat kleine haventje vol met al die oude schepen, overal rokende kacheltjes, visnetten, kraampjes met maritieme spullen en natuurlijk de geur van gerookte vis. Op maandag om 12.00 uur klinkt het startschoten mogen ze het IJsselmeer opzoeken om te gaan vissen op de traditionele manier. (zonder motor) Vanaf de dijk heb je een mooi zicht op hoe ze de haven uit zeilen,bomen en jagen. Alle foto’s die ik deze 2 dagen heb gemaakt heb ik gebundeld in een album. Veel kijkplezier!

Visserijdagen Workum 2015 Klik op de foto om al dat moois te bekijken.

Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>